Puter krem: 300g kristal šećera, 1dl vode, 5 žumanaca, 500g putera(ostavljenog na sobnoj temperaturi), 3 kašike nes kafe/ Ušpinovati šećer ulivati u žumanca dok se muti mikserom. Nastaviti sa mućenjem sve dok se žumanca ne ohlade na sobnu temperaturu(10 min bi trebalo da bude dovoljno, ukoliko ne uvek možete žumanca uroniti u hladnu kupku dok ih mutite. Ganache krem: 400g čokolade, 300 ml slatke pavlake, 30 g putera/ U posudu adekvatnu za mikrotalasnu ubaciti izlomljenu čokoladu, slatku pavlaku i puter. Zagrevati minut na najjačem, izvaditi pa promešati. Smesa treba da je gusta i sjajna. Ubaciti u frižider da se ohladi i malo zgusne. Coffe sirup: Jednaka mera šećera i vode + kašika nes kafe. Slaganje: koru 1 natopiti coffe sirupom( četkicom za premazivanje)- Naneti 1/3 puter krema, preko poklopiti sledećom korom/kora 2-coffe sirup-1/3 ganache kreme/kora 3-coffe sirup-1/3 puter krem/kora 4-coffe sirup-1/3 ganche kreme/ kora 5- coffe sirup-1/3 puter krem/ kora 6-coffe sirup- Na kraju 1/3 ganche kreme. Ostaviti u frižider da se dobro stegne. Najbolje preko noći.