1 pakovanje BADRIĆ rozen kora. Potrebno za žuti fil: 5 pudinga od vanile, 1.5l mleka, 100g bele čokolade, 250g margarina, 150g šećera, 200g mleka u prahu.
Potrebno za beli fil: 500g šlaga, 400ml kisele vode, 2 kisele pavlake. Način pripreme: 1. U 1.5l mleka skuvati 5 pudinga od vanile sa 150g šećera. U skuvani puding dok je još topao dodati 100g bele čokolade i mešati dok se ne rastopi. Ostaviti da se ohladi. 2. Umutiti margarin sa 200g mleka u prahu. 3. Kad se puding ohladi sjediniti sa umućenim margarinom i mlekom u prahu. 4. Umutiti 500g šlaga u 400ml kisele vode. U umućeni šlag umešati 2 kisele pavlake. 5. Svaku Badrić koricu filovati sledećim redosledom: žuti fil, beli fil, žuti fil… i tako dok ne potrošite sve rozen korice.